Met deze tool sla je ongetwijfeld jouw slag tijdens de solden

door
Kevin
Leestijd 1 min.

Geoefende koopjesjagers zijn sowieso in hun sas in januari. Het zijn immers solden! Traditioneel gezien is dit de periode waarin kledingzaken plaats ruimen voor de nieuwe collectie, maar meer en meer winkelketens springen op de koopjeskar. Zo kan zelfs in onverwachte hoeken jouw slag slaan. Wil jij je verzekeren van het ultieme koopje? Daar kruipt natuurlijk een beetje vergelijkingswerk in. Gelukkig is dat met het folderoverzicht van myShopi een fluitje van een cent.

Stel, je wilt een nieuwe wasmachine aanschaffen met een fikse korting. De folders staan bij myShopi handig gerangschikt per categorie. Eventjes doorklikken naar Elektro en je krijgt de folders van de belangrijkste elektrozaken als Krëfel, Exellent en Mediamarkt. Het enige dat je nog hoeft te doen is bladeren en kiezen!

Heb je je oog laten vallen op een wasmachine bij een winkel die je niet meteen kent? Geen nood, want myShopi brengt alle adressen van de betrokken zaken samen op één plaats.

Bovendien kan je met de app van myShopi kijken en vergelijken waar je wilt, zolang je je smartphone of tablet op zak hebt. Zo kan je bijvoorbeeld op de trein snuisteren tussen de beautyfolders of de doe-het-zelf-folders, op zoek naar het perfecte verjaardagsgeschenk voor jouw geliefde, zonder dat hij of zij het ooit doorheeft!