Brit bestelt Kindle maar ontvangt een tumor

James Potten schrok zich een hoedje toen hij zijn pakje van FedEx opende. De Brit had een nieuwe Kindle besteld, maar vond in plaats daarvan de staal van een tumor in het pakket. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Wow @FedEx. You've swapped my new kindle with a tumor specimen. Still waiting for collection #FedExFail #notmykindle pic.twitter.com/GlleuOYbiE

— James Potten (@jamespotten) 9 januari 2016

De staal moest normaal gezien naar het Royal Free Hospital in Londen maar belandde bij de 37-jarige man in Bristol. "Toen ik het pakket opende, was ik geschokt", getuigt Potten aan BBC. "Mijn naam stond op de buitenkant, maar de inhoud was niet meteen wat ik verwachtte. Ik heb geprobeerd om FedEx te bereiken zodat ze het pakje kunnen ophalen, aangezien de staal misschien snel getest en teruggestuurd moet worden. Ik weet niet waar mijn Kindle is, maar als die bij het ziekenhuis ligt, wil ik maar al te graag ruilen", aldus Potten.

Fedex heeft zondag de staal opgehaald en afgeleverd bij het ziekenhuis. De pakjesdienst heeft ook laten weten dat het de fout betreurt en veranderingen aan hun manier van werken overweegt. James Potten is dus verlost van het bizarre pakket, maar moet nog even wachten op zijn Kindle.

Been a bonkers day. Thankfully the tumour sample now on route to its rightful owner @FedEx @Waterfi #notmykindle https://t.co/VmrCrwHQpN

— James Potten (@jamespotten) 10 januari 2016