Feel good @home

Boost je interieur met Scandinavisch geïnspireerd design. Hout, metaal en vooral sobere belijningen brengen rust in huis. Natuurlijke kleuren nemen meteen alle stress weg: zwarte, witte en beige kleuren wisselen af met speelse accenten. Een uitdaging voor rommelige feestvarkens, een zaligheid voor ordelijke huismussen.
door
Jelle
Leestijd 1 min.

DOOR ARNE ROMBOUTS

Geurkaars & Other Stories

&Other Stories voert je mee naar Stockholm dankzij de geurkaars van parfumeur Jérôme Epinette, 7:e våningen. Laat je verrassen door het energieke contrast van granaatappel, frambozen, verse jasmijn, cederhout en papyrus.

? stories.com €?25

Marmeren kandelaar

Marmer past in elk interieur. Het Belgische woonlabel XL Boom lanceert deze handgemaakte marmeren kandelaars, een stevig statement op elke salontafel.

? Xlboom.com €?74.50

In the Mood Kussen

In the Mood is een Nederlands sierkussenmerk. Ook onze Noorderburen houden duidelijk van tijdloos Scandinavisch design, maar dan wel met een leuke, minder tijdloze print.

? bol.com €?16,95

Eye klok

Mix een vleugje humor met ongecompliceerde vormgeving en je komt uit bij de Eye klok. Naargelang de stand van de ogen lees je links het uur, rechts de minuten.

? Ditverzinjeniet.nl €?19,95

Bloomingville hanglamp

Het Deense label Bloomingville geeft je woonkamer of slaapkamer meteen een Scandinavische touch. Deze draadlamp is een eyecatcher dankzij het ingenieuze grafische lijnenspel.

? bol.com €?179

Spiegel

De Palm Mirror van XLBoom is een strakke en fijn afgewerkte spiegel, volledig in de lijn van de Scandinavische trend. Het dikke kader creëert een ‘window' effect.

? acaza.be €?72,50

Rudolf kapstok

Wat dacht je van een kapstok in de vorm van het gewei van Rudolf. Het is haast jammer om er jassen aan te hangen.

? Hkliving.com €?22,95