Adolf Hitler in puppyformaat is verbazingwekkend genoeg toch schattig

door
Roald
Leestijd 1 min.

Dit is Adolf, een chihuahua puppy die als twee druppels water lijkt op de beruchte nazi-dictator. Door de kleine zwarte scheiding en het kenmerkende zwarte snorretje onder de neus, lijkt de kleine chihuahua sprekend op Adolf Hitler.

"Ik heb foto's van mijn nest puppy's op Facebook gezet en sommige van mijn vrienden zeiden dat hij op de beruchte dictator uit de Tweede Wereldoorlog leek," vertelde Claise Walsh uit Swansea. "Het lijkt alsof hij een zijscheiding heeft zoals Hitler en dat kleine merkteken onder zijn neus dat zwart is geworpen, helpt hem ook niet veel."

"We hebben hem dan maar Adolf genoemd, wat uiteraard een knipoog is. We staan immers niet achter de ideologie van de Oostenrijker, maar we zien wel een fysieke gelijkenis."

De familie is nu op zoek naar nieuwe eigenaren voor Adolf en zijn broers en zussen. "Adolf is de brutaalste in het nest en heeft een sterk karakter. Een van de pups is al verkocht. Voor de andere zijn we nog op zoek naar nieuwe families. Ik kweek de pups zelf en ze zijn bedoeld om verkocht te worden, maar ondertussen zijn we al erg gehecht geraakt aan Adolf."