Mila Kunis en Ashton Kutcher kregen een meisje

door
Roald
Leestijd 1 min.

Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn trotse ouders. Het koppel verwelkomde hun eerste kind, een meisje, in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. De naam van het meisje is nog niet bekend en andere gegevens zijn ook nog niet ter beschikking gesteld.

Het beroemde duo, dat zich verloofde in februari, wilde niet teveel informatie kwijt over de zwangerschap. Alleen in het julinummer van Marie Claire deelde de 31-jarige actrice wat over de geboorteplannen. "Er zijn twee mensen die in de verloskamer mogen. Dat zijn mijn dokter en Ashton. En hij zal met zijn hoofd bij het mijne zijn en niet bij mijn vagina, tenzij hij zijn leven wil riskeren en wil kijken. Maar ik zou het niet doen als ik hem was. Ik betwijfel sowieso al of hij wil zien hoe dat uit elkaar wordt gescheurd. Want dat staat vast, de enige vraag is hoe erg het zal zijn," zei Kunis.

De voormalige That 70's Show sterren kijken er naar uit om hun kind op te voeden. "Ik wil gewoon dat mijn kinderen geen klootzakken worden. Ik heb het gevoel dat er tegenwoordig veel kinderen dat wel zijn. Wij hopen allebei dat we brave, eerlijke en aardige kinderen zullen grootbrengen, waarvan mensen die ze ontmoeten, zeggen: Dat is een braaf meisje."