Stijlvolle aluminium behuizing

door
Joris
Leestijd 1 min.

De HTC One (M8) beschikt over een 5-inch scherm met een hoge resolutie. De stijlvolle aluminium behuizing heeft een achterkant van geborsteld aluminium en past daarmee uitstekend bij andere designproducten. De licht gebogen randen en vloeiende lijnen geven de telefoon een natuurlijke vorm die ervoor zorgt dat de HTC One (M8) stevig in je hand ligt.

“Je kunt van een afstand al zien dat het design van de HTC One (M8) heel bijzonder is”, zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. “HTC was het eerste merk dat een full metal body introduceerde. Bij de nieuwe HTC One (M8) hebben we nog meer aluminium gebruikt, waarmee de telefoon luxer aanvoelt en er superieur uitziet vergeleken met andere toestellen. De aluminium unibody van de HTC One (M8) maakt het toestel bovendien nog robuuster en veel sterker dan telefoons met een plastic behuizing. Hiermee vergroten we de voorsprong op de concurrentie. Het design is ook speciaal ontwikkeld om het toestel eenvoudig met één hand te kunnen bedienen.”

 

[vc_button title="Maak kennis met de HTC One (M8)" target="_blank" color="default" size="size_large" href="http://www.htc.com/be-nl/smartphones/htc-one-m8/"]