10 dingen die u moet weten voor u deze week kan beginnen

door
Roald
Leestijd 1 min.

Wedden dat u nog geen walrus hebt zien slapen op een onderzeeër of dat u niet weet hoe ze precies kleine vogels wegen?

Hier zijn 10 volstrekt nutteloze zaken die u moet weten voor u deze week aan het werk begint.

We trappen af met slapende potvissen.

Nee, dit is niet de aarde uit een ver verleden. Dit is Mars tenminste als er water op de planeet zou zijn. Een beetje de natte droom van de NASA.

Fransen zijn best origineel. Dit is een protest aan het Franse parlement. In plaats van in grote getalen te schreeuwen dat ze shit zijn, dachten de Fransen dat het leuker zou zijn om ze gewoon een berg mest cadeau te doen.

Mooi hé. Dit is hoe onze hemel eruit zou zien als Saturnus dichterbij de maan zou staan.

Een werkje voor mensen met engelengeduld. Dit is de grootste knikkerk'nexbaan ter wereld. Een knikkerbaan gemaakt van K'nex dus.

Hier is hij dan. De slapende ster. Deze walrus deed een dutje op een onderzeeër. Openbaar vervoer op walrussenformaat.

U zit voor een zakje M&M's en denkt: hoe zou het zijn als ik ze allemaal tegelijk opat? Dat dachten de organisatoren van dit vuurwerk in San Diego ook toen ze 20 minuten aan vuurwerk tezamen afstaken. Het klinkt altijd als een mooi idee, maar het resultaat is meestal teleurstellend.

Hoe worden kleine vogeltjes eigenlijk gewogen? Wel, zo dus. Niet erg aangenaam volgens ons.

Dit is hoe Mount Rushmore er zou moeten uitzien. Ze wilden het dus opvallend gedetailleerder maken. Er was één probleem: er was niet voldoende geld.

En dit is hoe het eruit ziet, mocht u op een bevroren meer gaan kajakken. U kan nog snel een reis boeken naar Amerika. Daar zijn bevroren meren genoeg om dit zelf te gaan testen.

Zo, we zitten aan 10. En we wedden dat u zich niet verveeld heeft. Toch?